Zakelijk
aan zee

Volgende
Op zoek naar dé locatie voor een brainstormsessie met het team, een borrel met je collega’s of juist een zakelijk diner aan zee? Meet Club Zand: een ongedwongen strandpaviljoen in Noord-Holland.

Wij bieden verschillende ruimtes voor zowel kleine (6+) als grote groepen (30+). De ruimtes kunnen worden opgesteld naar wens. Castricum aan Zee beschikt over een parkeerplaats met tweeduizend+ parkeerplekken. Ontdek de mogelijkheden van fotoshoots, vergaderingen, bedrijfsborrels tot aan zakelijke diners aan zee. Ons team denkt graag met je mee. Club Zand is elke dag geopend, óók in de winter!

Vergaderen

Op zoek naar een fijne en informele plek midden in de natuur, om met je team te vergaderen? Club Zand beschikt over meerdere privé ruimtes met natuurlijk licht. De ruimtes zijn inspirerend en geven je het gevoel dat je buiten bent. Geniet van onze verse koffie en goede lunch.

Bedrijfsfeest

Tijd om alle behaalde doelen te vieren? En zin om met je collega’s een borrel te doen? Maar wel in informele sfeer? Dan is Club Zand dé plek. Een bierkruiwagen met lekkere biertjes? Of een DJ die de beste plaatjes draait? Alles is bespreekbaar. Wij denken graag met je mee.

Club Zand is al vijf jaar in het bezit zijn van een Green Key Gold certificaat. HET internationale keurmerk is voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

Gezamenlijk met de overige strandtenten op CaanZee, zetten we ons dagelijks in om het duurzaamste strand van NL te worden. Club Zand streeft ernaar met zoveel mogelijke fairtrade, biologische en/of streekproducten te werken. Door op het strand maatschappelijk verantwoord te ondernemen staan we samen voor duurzaamheid!

You’re not here to be average, you’re here to be awesome!