Bedrijfsfeest
aan zee

Volgende
Jullie hebben hard gewerkt en eindelijk is het tijd om met collega’s helemaal uit je dak te gaan tijdens een bedrijfsfeest! Staat het personeelsfeest niet op je prioriteitenlijst vanwege je werkzaamheden? Logisch! Wij kunnen je helemaal ontzorgen.

Club Zand is een laidback en relaxt strandpaviljoen in Noord-Holland met een ongedwongen sfeer en goed geschikt voor een bedrijfsfeest, personeelsdag, personeelsfeest of een lekkere borrel met het team. Onze picknicktafels, statafels en lounge mogelijkheden zorgen voor een ultiem strandgevoel tijdens jullie bedrijfsfeest in Castricum aan zee. Drink een koud biertje of tap een lekkere cocktail uit onze cocktail weckpotten.

We beschikken over meerdere privé binnen en buiten ruimten met uitzicht op zee. Jullie bedrijfsfeest kan zowel met goed als slecht weer altijd doorgaan!

Kom gezellig met het hele bedrijf langs! Een compleet personeelsfeest aan zee voor 1000 personen of een gezellige bedrijfsborrel met een klein team. Alles is mogelijk!

In samenwerking met een evenementenbureau, de surfschool of onze yoga docent kunnen we verschillende activiteiten op het strand verzorgen tijdens jullie bedrijfsfeest. Onze koks grillen de lekkerste gerechten live van de Braai. Of geniet van een heerlijk Shared Diner met verschillende vis, vlees en vegetarische gerechten. Sluit jullie bedrijfsfeest af met een DJ en dans tot de late uurtjes. Parkeren in Castricum aan Zee is geen probleem met 2000 parkeerplaatsen.

Bedrijfsfeest met uitzicht op zee!