Bedrijfsfeest
aan zee

Volgende
Jullie hebben hard gewerkt en eindelijk is het tijd om met collega’s helemaal uit je dak te gaan! Staat het bedrijfsfeest niet op je prioriteitenlijst vanwege je werkzaamheden? Logisch! Wij kunnen je helemaal ontzorgen.

Club Zand is een laidback en relaxt strandpaviljoen in Noord-Holland met een echt surferssfeertje. Onze picknicktafels en lounge mogelijkheden zorgen voor een ultiem strandgevoel. Drink een koud biertje of laat je verassen door één van onze cocktailshakers.

We beschikken over meerdere privé binnen en buiten ruimten met uitzicht op zee.Jullie feest kan zowel met goed als slecht weer altijd doorgaan!


Kom gezellig met het hele bedrijf langs! Een compleet feest voor 1000 personen of een gezellige borrel met een klein team. Alles is mogelijk!

In samenwerking met een evenementenbureau, de surfschool of onze yoga docent kunnen we verschillende activiteiten op het strand verzorgen. Onze koks grillen de lekkerste gerechten live van de Braai. Of geniet van een heerlijk shared diner met verschillende vis, vlees en vegetarische gerechten. Sluit jullie bedrijfsfeest af met een DJ en dans tot de late uurtjes. Parkeren in Castricum aan Zee is geen probleem met 2000 parkeerplaatsen.

Leave your work behind, it’s time for a (winter) beach party!