Contact met
Club Zand

Wij zijn elke dag vanaf 09:30 geopend! Onze take away is ook iedere dag geopend vanaf 09:30.

Diner reserveren?
Je kunt voor het diner nog steeds spontaan langskomen! We houden altijd plaats voor walk-in. Wil je een tafel voor diner reserveren? Reserveer dan hier.

Lunchen of borrelen?
Wil je lunchen, borrelen? Gezellig! Het is niet mogelijk om vooraf te reserveren. Je kunt gewoon spontaan langskomen! Wij werken met een reserveringssysteem aan de deur voor het terras en restaurant (o.b.v. de richtlijnen van de overheid) Bij aankomst wordt er een tafel op basis van actuele beschikbaarheid met jullie besproken. We houden altijd tafels vrij voor 'WALK-IN' Mocht er geen tafel vrij zijn, krijg je een berichtje wanneer er een tafel beschikbaar is. In de tussentijd bestel je een drankje bij onze buiten beachbar!

Zin in meer Club Zand? Check onze Facebook en Instagram pagina!

Informatie aanvraag

Tafel reserveren via dit formulier niet mogelijk

Fransje in de planten
Reserveren vanaf 1 Juni 2020?

Je kunt gewoon spontaan langskomen!
Wil je lunchen, borrelen of van de kaart eten? Gezellig! Je kunt gewoon spontaan langskomen! Vanaf 1 juni werken wij met een reserveringssysteem aan de deur voor het terras en restaurant (o.b.v. de richtlijnen van de overheid) Bij aankomst wordt er een tafel op basis van actuele beschikbaarheid met jullie besproken. We houden altijd tafels vrij voor ‘WALK-IN’. Mocht er geen tafel vrij zijn, krijg je een berichtje wanneer er een tafel beschikbaar is. In de tussentijd bestel je een drankje bij onze buiten beachbar!

Wil je verzekerd zijn van een tafeltje voor het diner? Reserveer dan hier.
Reserveren is alleen online mogelijk.

Voor groepsreserveringen vanaf 20 volwassenen graag mailen naar boeking@clubzand.com.

Route Castricum aan Zee

Club Zand is gelegen op het strand van Castricum aan Zee (provincie Noord-Holland) en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer.  Aangekomen op Castricum aan Zee? Ga bij de strandopgang naar links en na 80 meter vind je Club Zand.

Plan je route naar Club Zand gemakkelijk via de routeplanner!

Strandbus Station Castricum

In de zomer kun je ook gebruik maken van de strandbus. De strandbus rijdt tussen Station Castricum en de strandopgang van het strand van Castricum aan Zee.

Contactgegevens

Strandpaviljoen Club Zand Horeca B.V.
Zeeweg 70
1901 NZ Castricum aan Zee

Postadres
Postbus 77
1901 AB Castricum

T 0251 658 161
E info@clubzand.com