Contact
met Club Zand

Je kunt gewoon spontaan langskomen!

Wij zijn elke dag vanaf 09:30 uur geopend, ook in de winter! Het is bij ons mogelijk om spontaan langs te komen. Gewoon omdat je opeens zin hebt in ontbijt, lunch, borrel of diner op het strand! Van maandag t/m woensdag in de winter, is het mogelijk om voor ontbijt, lunch en borrel te reserveren. Voor (diner) groepsreserveringen vanaf 20 volwassenen graag mailen naar boeking@clubzand.com.

Veel van onze tafels, loungebanken en picknickbanken zijn op basis van walk-in voor de spontane gast! Je hoeft dus niet vooraf te reserveren maar kan wel.

Voor het reserveren van een tafel klik hier.

Informatie aanvraag

Tafel reserveren via dit formulier niet mogelijk

Route Castricum aan Zee

Club Zand is gelegen op het strand van Castricum aan Zee (provincie Noord-Holland) en gemakkelijk te bereiken met de (OV) fiets of auto. Aangekomen op Castricum aan Zee? Ga bij de strandopgang naar links en na 80 meter vind je Club Zand. Plan je route naar Club Zand gemakkelijk via de routeplanner.

Strandbus
In de maand augustus kun je ook gebruik maken van de strandbus. De strandbus rijdt tussen Station Castricum en de strandopgang van het strand van Castricum aan Zee.

Contactgegevens

Strandpaviljoen Club Zand Horeca B.V.
Zeeweg 70
1901 NZ Castricum aan Zee

Postadres
Postbus 77
1901 AB Castricum

T 0251 658 161
E boeking@clubzand.com