Trouwen
aan zee

Volgende
Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd! Nu begint het pas… Jurk, pak, fotograaf en natuurlijk welke trouwlocatie?! No worries, we got you! Club Zand is dé plek om te trouwen aan zee.

Op zoek naar dé locatie om te trouwen met je voetjes in het zand, een shared diner met uitzicht op zee, een knallende party of juist een winterse ceremonie in de kas? Meet Club Zand: een ongedwongen trouwlocatie aan het strand, in Noord-Holland. Kom vrijblijvend oriënteren voor een strand of winter bruiloft, we helpen jullie graag.

Trouwen op het strand

Altijd al gedroomd van een ceremonie op het strand? Ons houten prieel dat op het strand staat is romantisch ingericht. De linnen doeken die om het prieel gebonden zijn geven een intieme sfeer. En wat dacht je van het warme zonnetje op je schouders? Jullie gasten kijken uit over een kalme zee. En dat terwijl zij met de voetjes in het zand zitten. Dit is pas trouwen op het strand!

Een zomerse cocktail of een koud glas bubbels tijdens het proosten. Jullie privé ruimte en privé terras geven je een intiem gevoel maar zijn ook ruim opgezet en hebben prachtig uitzicht op het strand. Ook maken jullie gebruik van een privé-entree waar een welkomstbord met jullie namen klaar staat.

Club Zand Wedding Vibe

De inrichting en decoratie waar lichte kleuren en hout, de Balinese parasols, droogbloemen, haardvuurtjes, chille loungeplekken en het rauwe randje van de bar, dé combinatie zijn van de ongedwongen en informele Club Zand wedding vibe.

Voor het Shared Diner staan lange tafels klaar vol met het mooiste servies. Waar jullie en jullie gasten genieten van een drie gangen diner. Of liever een setting waar hoge en lage tafels zich af wisselen met loungeplekken voor diner? Dan is de Braai & Grill, de informele diner keuze voor jullie.

Na het diner is het tijd voor de avondparty! De lekkerste beats van de dj klinken door jullie privé ruimtes. Onze eventcrew vult jullie glazen met onze favo wijnen en de lekkerste biertjes. En wat denk je van een weckpot met Sangria of een andere cocktail? Meer zin in een afsluitende borrel met lounge muziek? No worries! Wij zorgen dat de ruimte perfect aansluit op jullie wensen.

Trouwen in de winter

Ook in de winter is Club Zand de trouwlocatie op het strand. In de winter trouw je in de kas. Ja, dé Kas! Die volledig uit glas bestaat. Hierdoor heb je het gevoel dat je buiten bent. Knetterende haardvuurtjes, kitesurfers op de woeste zee en trouwen bij zonsondergang. Jullie Friends & family hebben uitzicht op zee terwijl zij naar jullie geloftes luisteren. Onze stoelen, het lege strand en de idyllische aankleding zorgen voor een romantische setting tijdens, voor en na de ceremonie.

Club Zand Wedding Crew

Ons gedreven, gezellige, sociale, enthousiaste en mega creatieve crew zorgen dat het jullie en jullie gasten niets ontkomt samen met onze event manager. Zij stralen de relaxte en laidback Club Zand sfeer uit. Onze crew maakt jullie dag tot een dream wedding. Jullie hoeven alleen nog te genieten!

Every love story,
starts at the beach