Trouwen
aan zee

Volgende
Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd!
Nu begint het pas… Jurk, pak, fotograaf en natuurlijk welke locatie?! No stress, kom vrijblijvend oriënteren bij Club Zand in Castricum aan Zee voor een strandbruiloft, we helpen jullie graag.

Club Zand beschikt over een privé ruimte met bijbehorend terras met uitzicht op zee, dé perfecte plek voor jullie bruiloft aan het strand. Geniet van het warme zonnetje tijdens je ceremonie op het strand, of wacht tot zonsondergang voor een extra romantische setting! De zomerse bar draagt bij aan de laidback strandsfeer, evenals de loungemuziek die op de achtergrond draait. De chille loungehoekjes, het houten interieur, droogbloemen en Balinese parasols creëren het ultieme ongedwongen gevoel tijdens jullie bruiloft aan het strand! De gezellige kampvuurtjes maken jullie romantische dag compleet.

Het ja-woord geven met je voeten in het zand en vervolgens met een heerlijke zomerse cocktail of een glas bubbels proosten tijdens jullie strandbruiloft!

Al jullie ideeën kunnen bij ons omgetoverd worden tot realiteit tijdens jullie bruiloft aan het strand in Castricum aan Zee. Van een bruiloft met een Braai&Grill diner en een DJ, tot een elegant diner aan lange tafels en een feest met een saxofonist. Wij denken graag met jullie mee om een onvergetelijke strandbruiloft te creëren.

Every love story,
starts at the beach

Winterbruiloft

Ben je echt op zoek naar iets unieks? Bij Club Zand kun je in de winter trouwen in de Kas.

Een lichte ruimte, direct gelegen aan het strand met fantastisch uitzicht over zee. Onze andere privé ruimtes sluiten hier mooi op aan, ook hier kan je de rood, oranje en roze kleurende lucht door de glazen dakramen zien tijdens jullie diner en feest. Benieuwd naar meer?

Winter Wedding at the beach