Vergaderen
aan zee

Volgende
Zijn jullie net lekker bezig, worden jullie gestoord door collega’s die ‘even wat willen vragen’. Toe aan een dag ongestoord vergaderen of brainstormen op een vergaderlocatie? Het strand is dé plek om een vergadering, brainstormsessie of training te organiseren, óók in de winter.

Club Zand is zeer geschikt als vergaderlocatie. Wij bieden meerdere zalen voor zowel kleine (6+) als grote groepen (30+) Maak in de pauze een strandwandeling, raak geïnspireerd en geniet van een goede lunch en verse koffie. De vergaderruimtes bij Club Zand kunnen worden opgesteld naar wens. Maak de hele dag gebruik van super snelle glasvezel WIFI, Smart TV en flipover. Bij Club Zand vragen wij geen zaalhuur, vergader al vanaf €31,00 per persoon!

Wil je met een grote groep vergaderen en opzoek naar een passende vergaderlocatie? Dan is dit ook mogelijk in onze Kas. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Check dan snel deze video..

Je wil graag dat het team enthousiast en betrokken blijft. Logisch, want samen moeten jullie het doen! Zowel de sportieve collega als de relaxte collega kan bij Club Zand terecht.

In samenwerking met evenementenbureaus organiseren wij de leukste activiteiten. Zoals Expeditie Robinson, Wie is de Mol, surfclinics, yogalessen, cocktailworkshop of een volleybaltoernooi.

Wij staan klaar met een koud drankje wanneer jullie klaar zijn. Want daarna is het tijd om te chillen! Sluit jullie teambuildingsdag af met een borrel of Braai&Grill.

Vergaderen met uitzicht op zee!