Vergaderen
aan zee

Volgende
Meet Club Zand:
een inspirerende vergaderlocatie aan zee.

Op zoek naar een informele en inspirerende vergaderlocatie midden in de natuur? Club Zand beschikt over meerdere privé ruimtes met natuurlijk licht. De ruimtes geven je het gevoel dat je buiten bent. En hoe lekker is een strandwandeling na het vergaderen aan de kust?

Wil je met een grote groep vergaderen en opzoek naar een passende vergaderlocatie? Dan is dit ook mogelijk in onze Kas. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Check dan snel deze video..

Ontdek de vrijheid die het vergaderen aan het strand je geeft! Het strand is dé plek om een vergadering, brainstormsessie of training te organiseren, óók in de winter.

  • Verschillende ruimtes (voor zowel kleine 6+ als grote 30+ groepen).
  • Heerlijke koffie en goede lunch.
  • Glasvezel WIFI.
  • Parkeerplaats met tweeduizend+ parkeerplekken.
  • Vergader al vanaf €31,00 euro excl. BTW per persoon.

Wat dacht je van een wandeling in de lunchpauze langs het strand, een sportieve activiteit na het brainstormen of een borrel met je voetjes in het zand? Zowel de sportieve collega als de relaxte collega kan bij Club Zand terecht.

In samenwerking met evenementenbureaus organiseren wij de leukste activiteiten. Zoals Expeditie Robinson, Escape on the beach, surfclinics, yogalessen, cocktailworkshop of een volleybaltoernooi.

Tijd om alle behaalde doelen te vieren? En zin om met je collega’s een borrel te doen? Maar dat in een informele sfeer? Dan is Club Zand dé plek voor jullie bedrijfsfeest aan zee. Bij Club Zand steken de koks graag de grill voor jullie aan. Of kiezen jullie voor onze luxe Shared Diner? Een driegangendiner geserveerd op shared platters, deel alle gerechten met je gezelschap.

Vergader met uitzicht op zee!