Story #25: 31 dec 2024
December. De maand van warme truien, gezelligheid en eindeloze diners. Maar ook dé tijd om terug te kijken op 2024 en je voor te bereiden op het nieuwe jaar.. right? In deze story nemen we je mee in een terugblik op 2024.
2024 in het kort
We starten het jaar 2024 met een grote verbouwing. Benieuwd naar alle inns en outs van de verbouwing? Lees het in deze story. Maar dat is niet alles! Tussen het drukke verbouwen door, besluiten we met ons jaarlijkse crew uitje naar de sneeuw te gaan! De crew leert skiën en snowboarden, hoe je Weizen hoort te drinken en er is zelfs tijd om te parasailen. 2024 is ook het jaar van een make-over van onze menukaart, zijn er 50 nieuwe crewmembers en hebben we weer staan dansen op bruiloften, bedrijfsfeesten en ons eigen Zomerfuifje! En in dit jaar lanceren we onze private label dranken! Zoals onze Club Zand Citrus Gin en Limoncello! 2024 was great! We can’t wait for 2025.
Let the crew talk
Wat een jaar! Van sunny dagen op het strand tot stormachtige winteravonden. Het jaar zat vol met onvergetelijke momenten. En zonder onze crew geen Club Zand. Benieuwd wat onze crew het aller aller leukste vond dit jaar?
Rose: ‘Ik kan zo genieten van de energie van iedereen op het terras!’
Tommie: ‘Ik vond alles leuk, heb echt genoten elke dag dat ik aan het werk was.’
Floris: ‘Lekker knallen achter de bar met de bazen en lol maken met het team!
Lieke: ‘De social talks met de gasten!’
Esmee: ‘De aller leukste evenementen die we draaien met ons event team!'
Fiene: ‘Tussen het harde werken door een rondje afkoelen op de speedboat!’
Krijg jij ook zin om op het strand te werken? Of het maken van unforgettable moments met onze crew? Dat snappen wij! Solliciteer hier!
Be good, be green, every year
In 2024 maakte we ook duurzame keuzes. We doneren ieder jaar aan de Plastic Soup foundation, zo ook dit jaar! En wist je dat we al bijna 10(!) jaar in het bezit zijn van een Green Key Gold certificaat? Ja echt! En dat is heel tof, maar sinds dit jaar werken we samen met GreenDish aan een duurzamere toekomst. Deze Nederlandse organisatie helpt ons met het verminderen van voedselverspilling en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Dankzij hun expertise wordt onze menukaart niet alleen lekkerder, maar ook groener. En daar zijn we trots op!
See you in our winterhouse
Start het nieuwe jaar starten met een flexwerk spot, een brainstormsessie met je team of juist een nieuwjaarsborrel. We nodigen je uit in ons Winterhouse!
Meer Club Zand Stories lees je hier!