Club Zand
#stories
Finally spring @ Club Zand
Story #21 22 maart 2024

It’s finally spring! Heb jij het voorjaarszonnetje al gespot? Lekker hé? En wat dacht je van onze veranda? Die is helemaal voorjaar proef! Genieten van een zonnetje en dat uit de wind mét uitzicht op zee. Wil jij up to date zijn van onze voorjaars plannen? Lees dan deze story!

Lees verder.
Winterhouse X Friends
Story #20 21 november 2023

Jouw vrijdagavond samen met friends en family @ Club Zand Winterhouse. Enjoy de relaxte sfeer, een tafel vol met de heerlijkste gerechten en lekkere cocktails. Wil je meer weten over our winterhouse? Lees dan mee!

Lees verder.
Summer is back again!
Story #19 17 augustus 2023

YAY! Het is dan nu eindelijk weer echt zomer. De zon schijnt weer vaker dan er regen is. Het zand is vaker warm dan nat. In deze story vertellen we je alle zomer inns en outs die je volgens ons moet weten! Enjoy!

Lees verder.
Sunny Days Are Coming
Story #18 3 mei 2023

Sunny days are coming! Club Zand & de crew zijn meer dan ready voor het voorjaar en de zomermaanden! What about you? Ben je ook klaar om op je slippers de deur uit te stappen? Wij kunnen niet wachten! Lees meer over de Club Zand voorjaarsplannen!

Lees verder.
Club Zand x PLANTS
Story #17 3 april 2023

Heb jij onze shiney green friends al gespot? Van de grote bananenplanten tot aan de Aloë Vera. Geloof ons: we hebben heel veel verschillende planten! En wat dacht je van de te-gekke potten en vazen? Je bent vast benieuwd wie de liefde voor de planten regelt! We got that!

Lees verder.
Jobs, Jobs, Jobs
Story #16 24 februari 2023

Het is je vast niet ontgaan: join the club. Met vette video’s, mooie woorden van alle crew members en niet te vergeten: een inkijkje in onze club. We snappen best dat je nu mega enthousiast bent. Dat mooie uitzicht… De voetjes in het (warme) zand… en dat team vol fun! Ontdek hier welke vacature het beste bij jou past! En join the Club!

Lees verder.
New Year @ Club Zand
Story #15 6 januari 2023

We weten allemaal dat het nieuwe jaar start met een lijst vol goede voornemens. Weet jij jouw goede voornemens (nog) niet? Don’t panic! Wij helpen je. In deze story lees je over de goede voornemens van Club Zand en onze crew.

Lees verder.
Winterhouse at the beach
Story #14 24 oktober 2022

Duss.. Nu is het tijd voor vallende bladeren, glühwein en woeste golven? We guess so! Kom langs in ons Winterhouse. Een plek met haardvuurtjes, winterse biertjes, spontante DJ-sessies en de relaxte Club Zand sfeer. Benieuwd naar hoe de winter bij ons is? Lees dan mee.

Lees verder
SUMMER’22 RECAP
Story #13 5 oktober 2022

We blikken terug op zomer 2022. Lees je mee?

Lees verder
Business at the beach
Story #12 6 september 2022

Laat Club Zand nu nét de hotspot zijn voor zowel de kerstborrel, als zakelijke meeting tot aan een teambuildingdag. In deze story vertellen we alle ins en outs!

Lees verder
Weddings @ Club Zand
Story #11 2 augustus 2022

Benieuwd naar Club Zand als trouwlocatie en alle mogelijkheden voor het organiseren van je bruiloft op het strand?

Lees verder
Join the club!
Story #10 6 mei 2022

In deze story nemen we je mee in ons team – de belangrijkste mensen van Club Zand -, zonder crew geen Club Zand

Lees verder
#begood, veggie & green
Story #9 7 april 2022

Veggie & greens, klinkt best lekker toch? Een milieubewuste keuze maken tijdens een avondje uit is best een opgave. Wij maken al bewuste keuzes. Benieuwd naar onze bewuste keuzes?

Lees verder
De Club Zand Academy
Story #8 3 februari 2022

Afgelopen jaar stond ook in het teken van de Club Zand crew. Zonder crew geen Club Zand. Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat onze crew, Club Zand is, én uitstraalt? Get ready, we delen ons geheim!

Lees verder
Nieuwe huisstijl van Club Zand
Story #7 5 maart 2021

Heb jij Fransje al gespot? Als je nu denkt: who the F is Fransje?! Lees dan snel deze Club Zand Story. We hebben namelijk een nieuwe huisstijl en we delen het verhaal daarachter.

Lees verder
5 redenen waarom op het strand werken het leukste is, wat er is
Story #6 27 januari 2021

We weten allemaal dat er geld verdiend moet worden. Want hey, we willen leuke dingen blijven doen. Maar #makingmoney is lang niet meer het belangrijkste. Werken is leuk, gezellig en leerzaam. Tenminste, als je doet waar je echt happy van wordt. Wij weten als geen ander dat je het beste functioneert in een lekkere werkomgeving met de leukste collega’s. So let’s talk about…..

Lees verder
Metamorfose feestzaal
Story #5 7 december 2020

Hij heeft meer dan 500 feestjes versleten en bergen aan fantastische plannen en ideeën gehoord tijdens meetings en brainstormsessies. Ambitieuze gasten, vrolijke gasten, emotionele gasten en heel veel dronken gasten. Onze party room aka vergaderzaal heeft het allemaal meegemaakt. Na jaren te hebben geshined op bruiloften, (bedrijfs)feesten en meetings was het tijd voor een make-over

Lees verder
4x waarom flexwerken een goed idee is
Story #4 7 oktober 2020

Nu thuiswerken de norm is, snappen wij dat je er af en toe even uit wilt! Na al die uren aan de eetkamertafel of in je ‘selfmade thuiskantoor’ is de kans groot dat je behoefte hebt aan een andere omgeving. Om inspiratie op te doen of gewoon om je even lekker te laten verwennen terwijl jij hard aan het werk bent. Yes, flexwerken it is.

Lees verder
4x Club Zand bij jou thuis
Story #3 20 april 2020

We weten niet hoe het met jullie zit maar wij missen jullie! We moeten nog even geduld hebben:
better days are coming. We kunnen ons voorstellen dat je zin hebt in zon, zee, strand en cocktails.
Who doesn’t?! Dus wij dachten: omdat jullie niet naar ons toe kunnen komen, komen wij gewoon naar jullie! Soort van dan natuurlijk. We hebben vier typische Club Zand Do It Yourself At Home tips

Lees verder
Ontmoet Casper, onze bierman
Story #2 6 april 2020

Anderhalf jaar geleden werd onze oude bar vervangen door een splinternieuwe hoofdbar met maar liefst tien tappunten. Hello baby! Kom maar door met al die lichte en donkere rakkers. Maar welke kies je uit?..

Lees verder
Metamorfose toiletten
Story #1 25 maart 2020

Wist jij dat in de zomer de vraag ‘waar zijn de toiletten?’ één van de meest gestelde vraag is?
Onze (lollige) barmannen antwoorden dan vaak ‘onder het bordje toilet meneer’.
Natuurlijk voor de gein want wij snappen dat je even moet zoeken
na een aantal frisse pilsjes op het terras..

Lees verder