Story #3: 20 april 2020
We weten niet hoe het met jullie zit maar wij missen jullie! We moeten nog even geduld hebben: better days are coming. We kunnen ons voorstellen dat je zin hebt in zon, zee, strand en cocktails. Who doesn’t?! Dus wij dachten: omdat jullie niet naar ons toe kunnen komen, komen wij gewoon naar jullie! Soort van dan natuurlijk. We hebben vier typische Club Zand Do It Yourself At Home tips. Dus parkeer je ligstoel in de tuin, je stoeltje op je balkon of chill gewoon lekker op je bank en waan jezelf een dagje bij ons op het terras.
Spotify list
Club Zand zonder muziek is als een strandtent zonder gasten. Een no go dus. Bij hoor ons hoor je steevast lazy lounge muziek, Afrikaanse beats of Jack Johnson door de speakers. Iedereen die ons een beetje kent weet dat er altijd wel een lekker lijstje op staat. Dus zin in wat happy vibes door je woonkamer? Check dan snel onze Spotify lijst: Club Zand – Summer Vibe Ps. De lijst duurt maar liefst 13 uur, dus je kunt even vooruit. You're welcome!
Homemade Icetea
Waarom Lipton Ice als je het zelf kan maken? De Homemade Ice Tea wint bij Club Zand al jaren de populariteitsprijs. Logisch want het is namelijk een ultieme dorstlesser én in een fancy glas met wat munt en sinaasappel very Instagramable. Speciaal voor jullie delen we ons geheime recept. Breng water aan de kook met rooiboos thee, honing, zoethout, munt en verse limoensap. Verwijder na het koken de munt en zoethout.
Laat de thee daarna afkoelen met schijfjes sinaasappel. Helemaal afgekoeld? Je homemade icetea (met veel ijsblokjes en fruity garnering) is ready to drink!
Boozy Drink
Ben jij meer toe aan een boozy drink? We got your back. Wanneer je al een keer bij ons op het terras hebt gezeten heb je vast weleens van die fruitige kannen voorbij zien komen. Wellicht heb je zelfs al wat kannetjes soldaat gemaakt en ben je ietwat aangeschoten naar huis gegaan. We hebben het natuurlijk over die heerlijke sappige sangria! Zelf maken? Here you go: zorg voor een grote kan gevuld met ijs en gesneden stukjes fruit. Vul de kan vervolgens met twee glazen rode wijn, een shot Grand Marnier, een shot Bacardi Razz en een shot gin. Maak af met Orangina en top af met bruisend water. Liever een witte sangria? Vul dan de kan met twee glazen witte wijn, een shot Limoncello, een shot Martini en een shot gin. Vul de kan aan met Ginger Ale en top af met bruisend water. SALUD!
Flatbread dip
We snappen een drankje niet zonder hapje gaat. De all time favourite flatbread is inmiddels niet weg te denken van onze kaart.
Tja, dat brood is ook gewoon heerlijk om te dippen. Je moet er wel wat voor over hebben want je moet er even voor in de keuken staan. Dus dit is wel een next level -do it yourself at home- tip. Maar goed, bakken is helemaal hot in deze tijden! Dus daar ga je: verwarm de oven voor op 220 graden. Mix 500 gram bloem, 250 ml lauwwarm water, 10 gram gedroogde gist tot een mooi glad deeg. Laat het deeg anderhalf uur op kamertemperatuur rusten. Rol vervolgens het deeg plat (als een soort pizzabodem) en besprenkel het deeg met een een mix van olijfolie, zout en eventueel oregano. Schuif de flatbread voor 4 a 5 minuten de oven in. Klaar? Met een lepel kruidenboter op je warme dampende flatbread is succes gegarandeerd. Of dip of top het platte brood met whatever you like! ENJOY!
Wij zijn benieuwd naar jullie Club Zand creaties. Post het en tag ons!
Wist jij dat in de zomer de vraag ‘waar zijn de toiletten?’ één van de meest gestelde vraag is?
Onze (lollige) barmannen antwoorden dan vaak ‘onder het bordje toilet meneer’.
Natuurlijk voor de gein want wij snappen dat je even moet zoeken
na een aantal frisse pilsjes op het terras...lees verder.
Anderhalf jaar geleden werd onze oude bar vervangen door een splinternieuwe hoofdbar
met maar liefst tien tappunten. Hello baby! Kom maar door met al die lichte en donkere rakkers.
Maar welke kies je uit?...lees verder.