Vergaderen
aan zee

Volgende
Zijn jullie net lekker bezig, worden jullie gestoord door collega’s die ‘even wat willen vragen’. Toe aan een dag ongestoord vergaderen of brainstormen? Het strand is dé plek om een vergadering, brainstormsessie of training te organiseren.

Club Zand is een ongedwongen standpaviljoen in Noord Holland. Wij bieden meerdere zalen voor zowel kleine (4+) als grote groepen (30+) Maak in de pauze een strandwandeling, raak geïnspireerd en geniet van een goede lunch en verse koffie. De vergaderruimtes bij Club Zand kunnen worden opgesteld naar wens. Maak de hele dag gebruik van super snelle glasvezel WIFI, Smart TV en flipover. Parkeren is geen probleem met meer dan 2000 parkeerplaatsen. Bij Club Zand vragen wij geen zaalhuur, vergader al vanaf €20,50 per persoon! Corona-proof vergaderen is bij Club Zand geen probleem.

Vanaf 30 personen is het mogelijk om te vergaderen in onze Kas. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Check dan snel deze video..

CTA-afbeelding-vergaderen
Een jaar hard werken verdient een goed feestje! Wij verzorgen een bedrijfsfeest op maat. Alles is bespreekbaar, we denken graag met jullie mee.

Samen met een evenementenbureau, de surfschool of onze yoga docent organiseren we verschillende teambuildingsactiviteiten. Een lesje golfsurfen, begeleide mindful strandwandeling of een spannend Expeditie Robinson spel bijvoorbeeld! Perfect om jullie vergadering mee af te sluiten. Wil je liever een bedrijfsfeest met BBQ en feest met DJ? Bij Club Zand kan dat natuurlijk ook!

You’re not here to be average, you’re here to be awesome!