Braai&Grill &
Diner

Volgende
Is jullie eigen tuin net even te klein? Of heb je gewoon geen zin in de rommel? Dat snappen wij! Kom uitgebreid eten en genieten op ons zonnige terras met een keuze uit verse vlees, vis en vegetarische gerechten.

Club Zand is een laidback en relaxt strandpaviljoen in Noord-Holland. De cocktailbar draagt bij aan de ongedwongen strandsfeer, evenals de loungemuziek die op de achtergrond draait. De chille loungehoekjes, het houten interieur, gekleurde droogbloemen en Balinese parasols creëren het ultieme surfer's paradijs! Op het terras maakt de brandende vuurkorf jullie diner helemaal compleet. Geniet samen met je gasten van een heerlijke Braai & Grill of een uitgebreid Shared Diner.

Wij geloven dat goed en lekker eten het leven mooier maakt. Club Zand streeft ernaar zoveel mogelijk met biologische, fairtrade & duurzaam verantwoorde producten te werken.

Bij Club Zand steken de koks graag de grill voor jullie aan. Een Braai & Grill kan altijd door gaan ook waneer het weer niet zo mooi is in Castricum aan Zee. De vlees-, vis- en vega items worden samen geserveerd op shared platters, goed gevuld met gegrilde seizoensgroenten, dips & garnering. De salade en loaded fries staan ook op tafel. Geen rijen en stress bij een buffet dus. Lekker!

Willen jullie liever een diner in een andere vorm? Ga dan voor onze luxe Shared Diner, met verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Een driegangen diner ook geserveerd op shared platters, deel alle gerechten met je gezelschap.

Een Braai & Grill of Shared Diner is te boeken vanaf 20 volwassenen.

For the love of food