BBQ &
diner

Volgende
Is jullie eigen tuin net even te klein? Of heb je gewoon geen zin in de rommel? Dat snappen wij! Kom uitgebreid BBQ’en op ons zonnige terras met een keuze uit verse vlees, vis en vegetarische gerechten.

Club Zand is een laidback en relaxt strandpaviljoen in Noord-Holland. De cocktailbar draagt bij aan de ongedwongen strandsfeer, evenals de loungemuziek die op de achtergrond draait. De chille loungehoekjes, het houten interieur, gekleurde veldbloemen en Balinese parasols creëren het ultieme surfer's paradijs! Op het terras maakt de brandende vuurkorf jullie diner helemaal compleet. Geniet samen met je gasten van een heerlijke BBQ of uitgebreid Shared Diner.

Fransje in de planten
Wij geloven dat goed en lekker eten het leven mooier maakt. Club Zand streeft ernaar zoveel mogelijk met biologische, fairtrade & duurzaam verantwoorde producten te werken.

Bij Club Zand steken de koks graag de BBQ voor jullie aan. Een BBQ kan altijd door gaan ook waneer het weer niet zo mooi is in Castricum aan Zee. Een BBQ is te boeken vanaf 20 personen. We serveren de BBQ gerechten aan tafel zodat jullie lekker kunnen blijven zitten of staan. De salades en frites staan op tafel. Geen rijen en stress bij een buffet dus. Lekker!

Willen jullie liever een diner in een andere vorm? Ga dan voor onze luxe Shared Diner, met verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten, gereserveerd op grote planken. Shared Diner is de meest gezellige manier van samen eten, deel alle gerechten met je gezelschap.

For the love of food