Easy Boozy Brunch
12 september 2020 / 11:00 - 13:00

Easy Boozy Brunch

Easy Boozy Brunch - every Saturday
Vanaf zaterdag 12 september hebben wij iedere zaterdag Easy Boozy Brunch. Want wat is er nou lekkerder dan laat ontbijten op een zaterdag? Geniet van heerlijke hartige en zoete ontbijt gerechten. En Easy Boozy Brunch is natuurlijk geen Boozy Brunch zonder een lekker drankje.. Eind augustus is het mogelijk te reserveren, stay tuned!


Bios at the Beach – Movie night
17 september 2020 / 17:00 - 23:00

Bios at the Beach

Bios at the Beach - Movies in the Greenhouse
Na inmiddels 7 succesvolle edities gaan we donderdag 17 september weer van start met Bios at the Beach.
Een heerlijke feel good movie op groot scherm in de Kas. Entree en popcorn is gratis! Kies je voor de beachburgerdeal van €15,00 dan ben je verzekerd van een plekje. Perfecte date op de donderdagavond!
Zet de 17e alvast in je agenda and we keep you posted!

Word Cleanup Day
19 september 2020 / 12:00 - 17:00

World Cleanup Day

World Cleanup Day
Op zaterdag 19 september doen wij, als trotse sponsor, mee met de grootste wereldwijde opruimactie ooit! In samenwerking met The Plastic Soup Foundation en Nederland Schoon gaan we de strijd aan tegen al het zwerfafval. Wij organiseren deze dag een grote schoonmaak op het strand. Mee doen? STAY TUNED!

Food Market Friday with Live Music!
23 oktober 2020 / 17:00 - 23:00

Food Market Friday - Friday live

Friday live - elke vrijdagavond live music
Vanaf 23 oktober hebben wij iedere vrijdag Food Market Friday met live muziek. Een marktkraam vol verse producten zoals vlees, vis en groentes. Een hele vis voor twee? Of ga je liever voor een mooi stuk vlees? Jij kiest! Terwijl jij geniet van deze heerlijke gerechten spelen onze singersongwriters of DJ's relaxte deuntjes op de achtergrond. De perfecte start van je weekend!

Een eigen feest geven op het strand? Dat kan! Onze huis DJ’s staan klaar en de drankjes staan koud. Check snel onze uitgebreide arrangementen.
Bekijk onze arrangementen direct!