Friday Braaiday
21 december 2018 / 17:00 - 23:00

It's friday. Time to go make stories for monday!

Friday live - elke vrijdagavond live music
De winter is begonnen en dat betekent lekker voor de haardvuren genieten van grilled food van de grill. Natuurlijk met live muziek op de achtergrond. Deze winter hebben we een geheel nieuwe avond: Fraaiday Braaiday! In het restaurant staat een Fresh Market met heerlijke verse producten. Vanaf 17:00 uur serveren wij diverse kleine gerechten LIVE van de braai. Een menukaart vol met vele vis, vlees en veggie gerechten die je kunt aanvullen met lekkere 'Braai Sides'.

Tweede Kerstdag – On stage: Rose Marin
26 december 2018 / 19:00 - 23:00

Tweede Kerstdag: Saturday Live

Rose Marin on stage! Vier Kerst op het strand! Je wordt ontvangen met een heerlijke cocktail om vervolgens te genieten van een 5 ganger diner. Op de achtergrond zorgt Rose Marin voor heerlijke live muziek. Zorg dat je erbij bent! Reserveer een tafel onder het kopje: Kerst

Friday Braaiday- On stage: Lorena
28 december 2018 / 17:00 - 23:00

Friday Braaiday: Friday Live

Lorena on stage! Lorena schrijft oprechte liedjes vanuit een optimistisch perspectief die het best kunnen worden omschreven als een mix van pop, country, folk en surf muziek.

Een eigen feest geven op het strand? Dat kan! Onze huis DJ’s staan klaar en de drankjes staan koud. Check snel onze uitgebreide arrangementen.
Bekijk onze arrangementen direct!