Sunny Sessions on stage: Lorena
19 oktober 2018 / 17:00 - 23:00

Sunny Sessions - friday live

Friday live - elke vrijdagavond live music
Lorena on stage! Lorena is een singer-songwriter uit Krommenie. Haar muziek is een mix van pop, country, folk, and surf muziek. Dat wordt heerlijk relaxen onder het genot van een hapje en drankje.

Sunny Sessions on stage: Bonno & Esme
26 oktober 2018 / 17:00 - 00:00

Sunny Sessions- friday Live

Bonno & Esme on stage! Dit duo zorgt voor leuke covers met een eigen twist! Ze spelen zowel jazzy als popnummers. Geniet van een lekker hapje en drankje terwijl dit duo je avond compleet maakt.

Sunny Sessions
26 oktober 2018 / 17:00 - 23:00

It's friday. Time to go make stories for monday!

Friday live - elke vrijdagavond live music
De winter is officieel voorbij en de lente begonnen! Ook in de lente en zomer iedere vrijdagavond live muziek. Onze singer/songwriters en resident DJ's zorgen voor relaxte sounds. Geniet van het strand en bestel een hapje en drankje van onze wisselende kaart.

Friday Braaiday
2 november 2018 / 17:00 - 23:00

It's friday. Time to go make stories for monday!

Friday live - elke vrijdagavond live music
De eerste Friday Braaiday! Een splinter nieuwe avond bij Club Zand.
In het restaurant staat een 'Fresh Market' met heerlijke verse producten. Vanaf 17:00 uur serveren wij diverse kleine gerechten vers van de braai (BBQ). Een menukaart vol met vele kleine vis-, vlees- en veggie-gerechten, die je kunt aanvullen met lekkere 'Braai Sides'. Zorg dat je erbij bent!

Een eigen feest geven op het strand? Dat kan! Onze huis DJ’s staan klaar en de drankjes staan koud. Check snel onze uitgebreide arrangementen.
Bekijk onze arrangementen direct!