Club zand academy 2020 (crew only)
 

Wij vinden het belangrijk dat het personeel bij Club Zand zich blijft ontwikkelen! Daarom is het bij ons mogelijk om verschillende trainingen te volgen. Wat houden de verschillende trainingen in? Dat lees je in de trainingsprogramma's hieronder.

Werk je niet bij Club Zand, maar wil je wel naar de Club Zand Academy? Bekijk onze vacatures op de website.

Check trainingen

Voor sommige trainingen geldt een max. aantal plekken, meld je daarom op tijd aan! Wanneer er veel vraag is naar een bepaalde workshop, kunnen we deze vaker laten terugkomen. Per training kun je bekijken wat deze inhoudt, wat je ervan zult leren, wanneer en waar deze is. Houd er rekening mee dat je voor een training in Veghel de hele dag vrij moet houden.

Trainingen/workshops

Club Zand Academy 2020! Verschillende leerzame trainingen. Schrijf je in!The Sodacademy @ home

Het is de hoogste tijd om je kennis over soda eens op te frissen. Van het verhaal achter soda tot het maken van een perfect serve; de Sodacademy's got it all!

SVH Club Zand Academy @ home

SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) heeft als doel de vakbekwaamheid in de horeca te vergroten. Samen met partners uit het onderwijs, de politiek en het bedrijfsleven stellen zij kwaliteitseisen voor de branche vast. Op basis daarvan ontwikkelt SVH examens en leermiddelen voor het onderwijs, opleiders en ondernemers. Dit is je kans om deel te nemen aan een online cursus! Wat moet je hiervoor doen? ->

E-Learning – Passie voor de Horeca @ home

Wanneer is een beter moment dan nu?! Benut je tijd goed en test jouw basiskennis met de e-learnings! Je kan e-learnings met verschillende thema's uit de horeca doen. Check ->

Horeko Kitchen online meeting @ home

Hoe werkt Horeko Kitchen nou precies? Daar kom je via deze online meeting achter. Er zal worden ingegaan op registratie van waste, recepturen, HACCP registratie, mise en place lijsten etc. Jullie kunnen natuurlijk alle vragen stellen die jullie hebben!

Gastvrijheidstraining Milo Berlijn @ home

Milo Berlijn traint mensen in dienstverlenende sectoren als horeca en catering, de winkelsector en de theaterwereld. Bij zijn trainingen staat plezier centraal. ‘Omdat dat op het werk ook zo hoort te zijn’, zegt hij. ‘Wie geen lol heeft in zijn werk, die kan niet fatsoenlijk met gasten omgaan.' Check zijn laatste WEBINAR!

CZ Green Tour | mei

We zijn er voor gekroond met de Green Key: zo duurzaam mogelijk ondernemen. Wat doen we eigenlijk allemaal om green te zijn en blijven? In deze tour nemen we jullie onder andere mee naar ons eigen varkentje en naar de brouwerij waar we ons bier brouwen!

CZ concept lecture | mei

Wil jij meer weten over onze visie? Waarom maken we bepaalde keuzes met betrekking tot de menukaart, duurzaamheid, feestjes, evenementen en ga zo maar door? In deze training zullen we zo uitgebreid mogelijk bespreken hoe we met z'n allen onze visie willen bewerkstelligen.

Breakfast @ CZ

Het is tijd voor de breakfastclub! Wij denken dat het heel belangrijk is om eens in de zoveel tijd samen te ontbijten en bij te kletsen. Vind je alleen ontbijten ook zo saai? Kom dan met meer!