Club Zand
 
Academy 2020
 
(crew only)
 

Wij vinden het belangrijk dat het personeel bij Club Zand zich blijft ontwikkelen! Daarom is het bij ons mogelijk om verschillende trainingen te volgen. Wat houden de verschillende trainingen in? Dat lees je in de trainingsprogramma's hieronder.

Werk je niet bij Club Zand, maar wil je wel naar de Club Zand Academy? Bekijk onze vacatures op de website.

Check trainingen

Voor sommige trainingen geldt een max. aantal plekken, meld je daarom op tijd aan! Wanneer er veel vraag is naar een bepaalde workshop, kunnen we deze vaker laten terugkomen. Per training kun je bekijken wat deze inhoudt, wat je ervan zult leren, wanneer en waar deze is. Houd er rekening mee dat je voor een training in Veghel de hele dag vrij moet houden.

Trainingen/workshops

Club Zand Academy 2020! Verschillende leerzame trainingen. Schrijf je in!Online Training: Adviseer je gast aan tafel – 1 oktober

Je werk nog leuker maken voor jezelf? En tegelijkertijd gasten nog blijer maken en de gemiddelde besteding verhogen. - Wat je leert in deze training: gerechten actief tot leven te brengen aan tafel, eetwensen voor optimale afstemming van je advies te checken en je techniek van upselling verbeteren!

Proeverij Bird Brewery – 5 oktober

Schrijf je in voor een proeverij bij Bird Brewery in het Diemerbos! Tijdens het bier drinken worden er natuurlijk ook interessante, inspirerende verhalen verteld over het verhaal achter de brouwerij en het biermerk zelf.

Online Training: Upselling – 26 oktober

Natuurlijk wil je altijd het maximaal mogelijke rendement behalen. Maar hoe verdien je in deze tijd het maximale aan iedere gast? Laurens Raven helpt je tijdens deze online training helpt je op weg!

Online Training: Employer Branding (FM) – 12 november

Wat levert het op? Inzicht in het belang van het creëren van een sterk merk als werkgever, leer wat de ‘reis van de medewerker’ inhoudt en wat je tijdens deze reis kunt bieden.

Bootycamp

Sporten met onze eigen personal trainer a.k.a. Chouffe kabouter a.k.a. Casper? Dat kan! Schrijf je in voor een van de avonden en work on that booty.

Breakfast @ CZ

Het is tijd voor de breakfastclub! Wij denken dat het heel belangrijk is om eens in de zoveel tijd samen te ontbijten en bij te kletsen. Vind je alleen ontbijten ook zo saai? Kom dan met meer!