Club zand academy 2019 (crew only)
 

Wij vinden het belangrijk dat het personeel bij Club Zand zich blijft ontwikkelen! Daarom is het bij ons mogelijk om verschillende trainingen te volgen. Wat houden de verschillende trainingen in? Dat lees je in de trainingsprogramma's hieronder.

Werk je niet bij Club Zand, maar wil je wel naar de Club Zand Academy? Bekijk onze vacatures op de website.

Check trainingen

Voor sommige trainingen geldt een max. aantal plekken, meld je daarom op tijd aan! Wanneer er veel vraag is naar een bepaalde workshop, kunnen we deze vaker laten terugkomen. Per training kun je bekijken wat deze inhoudt, wat je ervan zult leren, wanneer en waar deze is. Houd er rekening mee dat je voor een training in Veghel de hele dag vrij moet houden.

Trainingen/workshops

Club Zand Academy 2019! Verschillende leerzame trainingen. Schrijf je in!Wijnquiz & Vino Casino | 16 oktober

Wanneer de gast vraagt om een lekkere wijn, wil jij natuurlijk een perfect advies kunnen geven! Natuurlijk is het meer dan alleen een verhaaltje uit je hoofd leren. Je wil echt weten wat je verkoopt. Want hoe leuk is dat! Maar al die druiven en soorten.. zo makkelijk is het niet. Tijdens deze training leer je over de wijnen die Club Zand verkoopt. Wil jij meer weten over de wijnen? Dan is deze training echt wat voor jou!

Blink uit met vis | 22 oktober

Werk jij in de keuken en ben je benieuwd hoe je het beste vis kunt bereiden? Dan is deze training echt wat voor jou! Naast dat je kennis op doet over duurzame vissoorten en verschillende passende smaken leer je ook hoe je vis het beste kunt schoonmaken. Uiteraard wordt er ook geproefd!

Adviseer je gast aan tafel | 5 november

Gerechten en dienbladen met drankjes wegbrengen dat kun je inmiddels wel. Je wilt meer! Je bent klaar om de gasten een ultieme middag of avond te laten beleven. Want wat is er leuker dan je gasten adviseren over de gerechten op de kaart? In deze training leer je hoe je advies geeft aan tafel.

Trendtour Tim | 7 november

De laatste jaren springen de nieuwe horeca concepten als paddenstoelen uit de grond. De vraag is natuurlijk: wie verzinnen deze toffe dingen, waarom wordt het een succes en wat onderscheidt het ene concept van het andere?

Omgaan met lastige situaties | 13 november

Gelukkig hebben we heel veel tevreden gasten. Maar natuurlijk komt het wel eens voor dat een gast ontevreden is. Soms terecht, soms onterecht. Hoe dan ook, de gast is niet blij en dat willen we natuurijk niet. Maar hoe ga je daar mee om? Dat is best lastig. In deze training leer je om gaan met dit soort situaties.

Rondleiding Brouwerij Uiltje | 15 november

Jullie kennen deze brouwerij natuurlijk van alle lekkere bieren die we van ze verkopen! Deze middag wordt er verteld hoe en wanneer de brouwerij is opgebouwd en hoe Uiltje haar bieren brouwt tijdens een rondleiding door de brouwerij.

Heineken Experience Tour | 12, 19 december

Tijd voor een fris biertje! Sinds de spiksplinter nieuwe bar hebben we wel twaalf speciaalbieren op de tap! Maar wat weet jij nou eigenlijk echt over bier? Heb jij het gevoel dat je de basiskennis mist? En krijg jij meer schuim dan bier wanneer je een biertje tapt? Weet je wat van het brouwproces? Ben je geïnteresseerd in hoe een biermerk als Heineken zo groot is geworden over de wereld? Kom dan naar de Experience Heineken Tour in Amsterdam! Let op training is 18+