Club Zand Academy

Crew Only

Wij vinden het belangrijk dat het personeel bij Club Zand zich blijft ontwikkelen! Daarom is het bij ons mogelijk om verschillende trainingen te volgen. Wat houden de verschillende trainingen in? Dat lees je in de trainingsprogramma's hieronder.

Werk je niet bij Club Zand, maar wil je wel naar de Club Zand Academy? Bekijk onze vacatures op de website.

Check trainingen

Voor sommige trainingen geldt een max. aantal plekken, meld je daarom op tijd aan! Wanneer er veel vraag is naar een bepaalde workshop, kunnen we deze vaker laten terugkomen.

Trainingen/workshops

Club Zand Academy 2021! Verschillende leerzame trainingen. Schrijf je in!Training Bieren en Tappen

Zie jij water branden wanneer iemand naar een I.P.A. vraagt? Ben jij benieuwd wat het verschil tussen Weißbier en Weizenbier is? Heb jij altijd al willen leren serie-tappen, of moet je überhaupt nog je eerste biertje ooit tappen? Deze winter gaat onze eigen bieren-specialist weer een training geven voor iedereen die alles of nog meer over bier wil leren!

Training Bediening

Eerste baantje in de horeca en net je eerste zomer achter de rug? Uiteraard heb je al super veel geleerd, maar join Anna’s training om te kijken waar jij jezelf nog kan verbeteren op gebied van gastvrijheid. Pas nieuwe kennis toe tijdens jouw werk om met nog meer plezier en zelfverzekerdheid de vloer op te gaan!

Training Wijklopen

In deze training legt Annemijn alle fijne kneepjes uit van hoe een wijkloper het zijn/haar wijk hof kan maken. Van up-selling tot cross-selling, efficiëntie en gastvrijheid. En zeker niet onbelangrijk! Alle in- & outs van van Lightspeed, ons kassasysteem.

Training Omgaan met Lastige Situaties

Iedere horecazaak heeft ermee te maken, lastige situaties in communicatie met gasten en klachten, terecht en onterecht. Hoe ga je nu het beste om met deze situaties? Hoe los je een klacht snel en eenvoudig op? Uiteraard, werken in de gastvrijheid is het mooiste wat er is! Maar sommige mensen willen af en toe gewoon hun zin hebben. Mensen die het eten niet lekker vinden, mensen die boos worden of mensen die misschien wel wat te veel gedronken hebben spelen vaak de hoofdrol in dit soort situaties.

Excursie Sociaal Verantwoord Ondernemen

Ondernemen vandaag de dag gaat met veel verder dan alleen je core-business. Klanten/gasten eisen haast van de ondernemers dat zij ook wat teruggeven aan de maatschappij, in welke vorm dan ook. Other than that, is het natuurlijk ook nobel om als ondernemer je steentje bij te dragen aan een betere maatschappij! Club Zand zet zich bijvoorbeeld al bijna 8 jaar in om haar Green Key Gold certificaat te behouden, een certificaat dat zich alleen leent voor bedrijven die veel aandacht besteden aan duurzaamheid!

Training HACCP en Allergenen

In de horeca is voedselveiligheid van groot belang. Een bedrijf is ten alle tijden verantwoordelijk voor het veilig opslaan, bereiden en bewaren van voedselwaren. De Nederlandse Voedsel- & Warenautoriteit (NVWA) inspecteert heeft hier strenge regels aan verbonden en inspecteert daar ook streng op. Daarom is het belangrijk voor zowel de keuken, maar ook de bediening, dat zij op de hoogte zijn van de juiste omgang met producten. Hier spreken wij over het opslaan, regenereren, terug koelen en nog meer processen die in de keuken niet vreemd zijn.

Breakfast @ CZ

Het is tijd voor de breakfastclub! Wij denken dat het heel belangrijk is om eens in de zoveel tijd samen te ontbijten en bij te kletsen. Vind je alleen ontbijten ook zo saai? Kom dan met meer!