Club Zand
 
Academy 2020
 
(crew only)
 

Wij vinden het belangrijk dat het personeel bij Club Zand zich blijft ontwikkelen! Daarom is het bij ons mogelijk om verschillende trainingen te volgen. Wat houden de verschillende trainingen in? Dat lees je in de trainingsprogramma's hieronder.

Werk je niet bij Club Zand, maar wil je wel naar de Club Zand Academy? Bekijk onze vacatures op de website.

Check trainingen

Voor sommige trainingen geldt een max. aantal plekken, meld je daarom op tijd aan! Wanneer er veel vraag is naar een bepaalde workshop, kunnen we deze vaker laten terugkomen. Per training kun je bekijken wat deze inhoudt, wat je ervan zult leren, wanneer en waar deze is. Houd er rekening mee dat je voor een training in Veghel de hele dag vrij moet houden.

Trainingen/workshops

Club Zand Academy 2020! Verschillende leerzame trainingen. Schrijf je in!Biertraining – 21 oktober

Het is weer tijd voor een biertraining! Deze zal worden gegeven door onze eigen bierkabouter; Casper. De training is bij Club Zand en begint om 19:00. Verplicht voor degene die nog niet naar een biertraining geweest zijn, en Iphone (willen) lopen.

Allergenen Training Deel 1 – 28 oktober

Niels gaat je van alles bijleren over allergenen. De training zal verdeeld worden over twee dagen (woensdag 28 oktober en woensdag 4 november). Super belangrijk om het nodige van te weten, dus schrijf je in!

Allergenen Training Deel 2 – 4 november

Niels gaat je van alles bijleren over allergenen. De training is verdeeld over twee dagen (woensdag 28 oktober en woensdag 4 november). Zorg ervoor dat je, wanneer mogelijk, ook bij het eerste deel aanwezig bent. Super belangrijk om het nodige van te weten, dus schrijf je in!

Iphone Training – 11 november

Het is weer tijd voor een Iphone training! Sowieso verplicht als je pas net met een Iphone loopt. Annemijn & Chantal zullen de training geven en over hun eigen ervaringen / tips vertellen.

Hygiënecode – 18 november

Niels gaat je van alles bijleren over hygiëneregels. Super belangrijk om het nodige van te weten, dus schrijf je in!

Hygiënecode deel 2 – 2 december

Niels gaat je van alles bijleren over hygiëneregels. Super belangrijk om het nodige van te weten, dus schrijf je in!

Menukaart Marge Training – 9 december

Ben je benieuwd naar hoe de prijzen van onze producten zijn opgebouwd? En welke producten meer winstmarge opleveren? Niels, Roan en Casper gaan je hier meer over vertellen. Schrijf je in voor deze training!

Visie Training – 6 januari

Wat is de visie van Club Zand nou eigenlijk? Bijna nieuw jaar, een goed moment om dit helder te krijgen! De training wordt door Joost en Sterre gegeven.

Bar Training – 13 januari

Schrijf je in voor deze bartraining om te leren, maar ook te brainstormen over barren bij Club Zand! De training wordt gegeven door Desmond en Thijs.

Banqueting Bediening Training – 20 januari

Wil je aankomend seizoen meer evenementen draaien? Schrijf je dan in voor deze training! Waar let je op en waar denk je over na bij de banqueting? De bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeestjes etc. zullen allemaal van A-Z besproken worden. De training wordt gegeven door Annabel (& Nikkie) en Daniëlle.

Banqueting Keuken Training – 27 januari

Aankomend seizoen wordt het mega druk met groepen & evenementen. Waar denk je allemaal over na met de banqueting? Schrijf je in! - Deze training is speciaal voor de keuken en wordt gegeven door Niels.

Iphone Training – 3 februari

Tijd om je geheugen op te frissen! Het gaat weer drukker worden, woehoe! Sowieso verplicht als je pas net met een Iphone loopt. Annemijn & Chantal zullen de training geven en over hun eigen ervaringen / tips vertellen.

Training Smaakbeleving – 10 februari

Niels & Kim zullen deze training verzorgen en je van alles uitleggen over smaakbeleving. Bijvoorbeeld: waarom smaakt een gekookte wortel anders als een wortel die gestoomd is? En waar proef je precies mee?

Samenvatting herhaling training allergenen & hygiëne – 17 februari

In oktober/november heeft Niels trainingen over onder andere allergenen en hygiëne gegeven. Deze training fungeert als samenvatting en herhaling. Altijd goed om je geheugen even op te frissen voordat we de drukke periode weer ingaan!

Bootycamp

Sporten met onze eigen personal trainer a.k.a. Chouffe kabouter a.k.a. Casper? Dat kan! Schrijf je in voor een van de avonden en work on that booty.

Breakfast @ CZ

Het is tijd voor de breakfastclub! Wij denken dat het heel belangrijk is om eens in de zoveel tijd samen te ontbijten en bij te kletsen. Vind je alleen ontbijten ook zo saai? Kom dan met meer!